Praktijkscriptie begeleiding

De Finance Club, in de personen van Stijn van den Borne en Michiel van Brussel, zijn door de NBA erkend praktijkscriptiebegeleiders en examinatoren. Via de Finance Club kun je dus bij Stijn en Michiel je praktijkscriptie realiseren.

Begeleiding door De Finance Club kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid, een prettige samenwerking en concrete en deskundige feedback. Van de kandidaat verwachten we commitment en inzet.

Wij maken samen met jou een concreet plan op maat en begeleiden je in het traject; zodat de scriptie binnen een concreet tijdspad afgerond wordt.

Vanaf 1 januari 2016 mogen wij als afstudeerscriptiebegeleider niet meer zelf optreden als jouw examinator. Uiteraard keuren wij jouw scriptie pas goed wanneer wij denken dat het voldoende kwaliteit heeft om af te studeren.

In een oefensessie bereiden we je vervolgens voor op het examen, zodat je weet wat je kunt verwachten. Onze intentie is namelijk om je goed voorbereid en met vertrouwen het uiteindelijke examen te kunnen laten doen. Wij gaan samen met jullie voor een 100% slagingspercentage.

Onderstaande links kunnen je helpen bij (de voorbereiding van) je praktijkscriptie en het examen:

Werkondernemer bij de Finance Club iets voor jou? Check:

Join the Financeclub